50plusmatch

50 Plus Match .nl

Dating voor actieve 50 plussers! In het kader gratis dating, is senioren dating bij 50plusmatch niet uitgesloten. Je krijgt hier de mogelijkheid andere vrijgezellen te leren kennen en gebruik te maken van handige functies die jouw datingavontuur erg aangenaam maken. Zo vind je snel andere gelijkgestemde 50 plussers bij jou in de buurt die op zoek zijn naar een duurzame relatie!

Gratis 50plusmatch Lidmaatschap

Inschrijven bij de 50 plus datingsite kan geheel kosteloos en is erg eenvoudig. Na jouw aanmelding wordt je profiel gecontroleerd of deze niet nep en kan je eigenlijk direct aan de slag! Zo hoef je je verder dus ook geen zorgen te maken om nepberichten van rare profielen, alle leden zijn namelijk op zoek naar een echte date.

Met een gratis account bij 50plusmatch krijg je toegang tot het dating platform en verschillende bijbehorende functionaliteiten. Je kan in dat geval namelijk profielen zoeken en bekijken maar ook contact opnemen door middel van de chatfunctie. Je kan op deze manier jouw match beter leren kennen en berichten blijven uitwisselen. Indien jullie meer interesse hebben gekregen in elkaar, kan je er voor kiezen een afspraak te maken om elkaar in het echt te ontmoeten. Of je nu bij elkaar in de buurt woont of niet!

Vele Voordelen van 50plusmatch

Voor ouderen zit het niet altijd even mee in de digitale wereld. Het aanmelden bij een goede datingsite voor senioren is dan ook erg belangrijk. Online daten is niet altijd even handig maar 50 plus match probeert elk lid te ondersteunen waar dit nodig blijkt.

De huidige leden van 50plusmatch hebben dan ook gekozen voor de datingsite wegens het feit dat zij de oudste en grootste datingsite zijn op het gebied van 50 plus dating. Verder hebben ze dus fantastische klantenservice en helpen ze je goed op weg. De leden zelf zijn erg actief en versturen miljoenen berichten per jaar. Ook melden zich jaarlijks weer nieuwe leden aan. Om andere vrijgezelle senioren in de buurt te ontmoeten is 50plusmatch ook een goede datingsite. Gelijkgestemden kunnen zich hier aanmelden voor activiteiten die bij jouw eigen interesses passen.

Veiligheid en Privacy

Dan is veiligheid en anonimiteit ook vaak nog een ding in de huidige tijd. Bij 50plusmatch is dit echter geen probleem en staan deze waarden ver bovenaan. De website is optimaal beveiligd en worden al je gegevens goed beschermd en niet gedeeld. Zo kan je erg gerust daten!

Betaald Lidmaatschap 50plusmatch

Voor leden die graag net wat meer uit hun online dating ervaring halen, is er de mogelijkheid een betaald account aan te schaffen. Ondanks dat je al vele functies krijgt zonder hiervoor te betalen, kan je met een betaald lidmaatschap nog meer functies ontvangen en zo ook onbeperkt gebruiken. De prijzen van een volledig profiel zijn hieronder weergegeven en worden maandelijks lager bij een afname van meerdere maanden:

  • 1 maand: € 29,95
  • 3 maanden: € 19,95 per maand
  • 6 maanden: € 14,95 per maand
  • 12 maanden: € 9,95 per maand

De functies die je bij een volledig lidmaatschap krijgt lopen enigszins uiteen en staan hieronder aangegeven. Een gratis profiel biedt je de opties om andere leden te zoeken, jouw profiel samen te stellen en reacties te versturen op berichten. Ook kan je zelf berichten sturen en oproepen bekijken. De betaalde functies die hierbij komen zijn:

  • Profielbezoekers bekijken
  • Persoonlijke berichten versturen
  • Zoekprofiel van andere leden bekijken
  • Onbeperkt interessechats sturen
  • Privé chatfunctie gebruiken
  • Videobellen

50plusmatch Inloggen

Bij inloggen 50plusmatch kan je zelf het één ander instellen en automatisch laten verlopen. Inschrijven zelf is uiteraard geheel gratis en hierna volg je drie simpele stappen om jouw profiel compleet te maken. Je kan zelf kiezen wat je na het inloggen wel en niet invult, maar hoe meer je deelt, hoe groter de kans op een match. Hierna voeg je een goede profielfoto toe, een duidelijke en spontane foto van jezelf. Nu je profiel vrijwel compleet is, kun je je profiel activeren. Hiermee kan je voortdurend blijven inloggen en jouw informatie aanpassen, indien nodig.

Met je profiel kan je ook een zoekprofiel aanmaken en zo krijg je matches die bij je passen. Door zoekopdrachten in te voeren, krijg je een hele reeks profielen die bij jouw profiel passen. Als je meer informatie over een persoon wilt, klik je simpelweg op de naam om het profiel te openen. Ook zou je een bericht kunnen versturen om de persoon beter te leren kennen!

Ervaringen 50plusmatch

Lees hieronder de reviews van andere 50 plussers die online hebben gedate bij 50plusmatch:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *