Match4Me

Match4Me .nl

Wil je daten met andere hoger opgeleide singles? Dan is Match4Me wellicht een geschikte datingsite om te beginnen! Ondanks de optimale man/vrouw verhouding, is het een datingsite die iets minder actief is op het gebied van berichten uitwisselen. Daarom is het voor veel mensen een zeer toegankelijke datingsite voor in het begin van hun online date-avontuur.

Gratis Lidmaatschap Match4Me

Bij Match4Me kan je al geheel gratis beginnen met online daten. Wanneer je op zoek bent naar een serieuze hoger opgeleide partner, is dit te plek om jouw succes te vinden! Inschrijven hier is geheel kosteloos en kan je helemaal invullen zoals je zelf wilt. Dit houdt in dat je jouw profiel kan aanvullen tot in hoeverre jij je hier comfortabel mee voelt. Houd er wel rekening mee dat hoe uitgebreider jouw profiel is, hoe groter de kans uiteindelijk wordt op een groot aantal matches.

Op je eigen profiel kan je ook foto’s van jezelf toevoegen en met de rest van je gegevens, kan je dan zelf je profiel activeren. Nu kan je al gelijk aan de slag! Ga direct op zoek naar andere leuke matches via een zoekprofiel die je zelf aanmaakt. Zo kan je filteren op de eigenschappen en voorkeuren van andere singles waar je graag mee zou willen daten. Match4Me heeft een ontzettend groot overzicht van profielen die naar aanleiding van je zoekprofiel, goed bij je zullen passen.

Functies Gratis Account

De functies van een gratis profiel zijn de basis van een premium account en je kan dus al goed gebruik maken van Match4Me terwijl je nog niks hebt betaald. Je kan zo goed uitvinden of deze datingsite wel bij je past en of er een leuk stel potentiële matches voor je is. Wat natuurlijk haast niet anders kan!

Het begint voor de meeste leden bij een gratis account, wanneer dit niet genoeg blijkt te zijn, schakelen leden over naar een premium account. Dit wordt ook veel gedaan wanneer je meer vrijheid wilt en weet dat je graag bij Match4Me online blijft daten. De functies van een gratis account zijn als volgt:

 • Eigen profiel samenstellen
 • 5 foto’s toevoegen
 • Zoekprofiel instellen
 • Zonder limiet singles zoeken
 • Onbeperkt ontvangen berichten lezen
 • 10 berichten per dag sturen
 • Gratis ontvangen berichten beantwoorden

Hoger opgeleide partners

Online daten bij Match4Me is zeer aangenaam voor de leden. Het is een datingsite waar je erg doelgericht op zoek kan gaan naar hoger opgeleide singles welke allemaal ten minste één ding al gelijk hebben. Iedereen op de datingsite is opgeleid en daarom bevind je je in een gemeenschap welke minder toegankelijk is voor andere leden waar je wellicht minder een connectie mee zal voelen.

Klantenservice en gebruikersgemak staan erg hoog in het vaandel. Over veiligheid en betrouwbaarheid van de datingsite hoef je je ook geen zorgen te maken. Waar je ook een mail heen stuurt, je krijgt hem altijd zo snel mogelijk beantwoord van de Match4Me klantenservice. Privacy wordt zeer goed beschermd en je krijgt geen spam wanneer je de datingservice opzegt. Zo kan je in alle rust genieten van jouw nieuwe partner!

Premium Match4Me Lidmaatschap

Naast het startprofiel is er voor leden die wat meer willen een betaald account. Hierbij krijg je voorgenoemde gratis functies, maar ook nog een hele hoop extra functies erbij. Met een betaald lidmaatschap word je namelijk niet meer beperkt in de ruimte op de datingsite en krijg je veel mogelijkheden om contact te starten met andere vrijgezellen.

Het daten met hoger opgeleide singles is een erg fijne ervaring voor de meeste mensen, en die kiezen dan ook om dit in alle vrijheid te doen. De functies die je krijgt bij het aanschaffen van een betaald Match4Me lidmaatschap zijn:

 • Persoonlijke berichten sturen
 • Profielbezoekers bekijken
 • Onbeperkt interesse chats verzenden
 • Gebruik van de privé messenger
 • Zoekprofiel van andere leden bekijken

Het volledige lidmaatschap betaal je voor een vaste maandelijkse prijs, welke afhangt van het aantal maanden dat je deze afneemt. Wanneer je besluit voor een langere tijd online te daten, wordt de maandprijs ook een stuk lager! Wel zo fijn, hiermee komen de abonnementskosten uit op:

 • 1 maand: € 29,95
 • 3 maanden: € 19,95 per maand
 • 6 maanden: € 14,95 per maand
 • 12 maanden: € 9,95 per maand

Ervaringen Match4Me

Voor de ervaringen van andere hoger opgeleiden die gebruik hebben gemaakt van Match4Me, kan je hieronder hun reviews verder lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *