EliteDating

Elite Dating .nl

Bij Elitedating kom je singles van niveau tegen die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. Hier kom je gelijkgestemde vrijgezellen tegen die veelal professionals met ambitie zijn. Veel van de leden hebben dus gezonde levenservaring en willen graag vergelijkbare leden ontmoeten!

Gratis Elitedating

Je kan je al gratis aanmelden en beginnen met daten bij Elitedating. Op de datingsite voor hoger opgeleiden is hun matchmakingsmethode het uitgangspunt voor een goed passende match tussen twee leden. Met een gratis profiel kan je al het één en ander uitvinden over daten bij Elitedating. Zo kan je de twee uitgangsfuncties van Elite dating testen.

Matchmaking

Hieronder vallen de matchmakingsmethode en persoonlijkheidstest. De twee basisprincipes voor een goedwerkende relatie met een passende single. Door deze twee technieken toe te passen maakt de datingsite het namelijk mogelijk om de juiste persoon te vinden bij jouw profiel. De matchmakingsmethode is dan ook wetenschappelijk onderbouwd en onderzocht om de optimale comptabiliteit tussen twee personen te verzekeren.

Hierdoor bespaar je enorm veel tijd met het bladeren door eindeloze zoekresultaten met profielen maar kan je direct focussen op het bekijken van interessante profielen. Ben je tevreden? Neem dan direct contact op via een gesprek. Je weet al meteen dat ze bij je passen!

Persoonlijkheidstest

Om echter deze matchmaking door te voeren, moet er eerst een persoonlijkheidsprofiel ontwikkeld worden van jouw specifieke profiel. Hiermee wordt bekeken wat jijzelf interessant vindt en naar wat voor karakter je op zoek bent. Juist hierom is de allereerste stap van het aanmeldingsproces de Elitedating persoonlijkheidstest!

Met een inzicht in jouw hobby’s, karaktereigenschappen en algemene levenswijze, matcht Elitedating jouw profiel automatisch met andere leden die perfect bij je passen. Toch nog advies nodig? Elitedating heeft een team met relatie-experts welke jou direct deskundig datingadvies kunnen geven.

Dating voor Hoger Opgeleiden

Ben jij 30 jaar en ouder met een afgeronde opleiding? Dan pas je perfect in de doelgroep van Elitedating! Hoger opgeleiden vinden hier de liefde van hun leven met evenveel ambitie als zijzelf. Alleen mensen met hoge standaarden kunnen hier lid worden, en dat is wel zo fijn voor zowel jou als andere leden.

Op de profielen van nieuwe aanmeldingen wordt een handmatige controle uitgevoerd waardoor je er zeker van kan zijn dat je geen nepprofielen date! Verder kan je zorgeloos andere hoger opgeleiden daten dankzij de waarborging van anonimiteit en privacy van leden. Veiligheid is een erg belangrijke waarde van Elitedating. Een andere interessante norm hierbij is het feit dat je profiel alleen wordt gedeeld met andere leden waarvan de identiteit verzekerd is en welke speciaal voor jouw profiel geselecteerd zijn.

Betaald Lidmaatschap Elite Dating

Voor de extra serieuze single, is er ook een betaald account beschikbaar. Deze geeft je meer vrijheid online en biedt je beter de kans andere leden te leren kennen. De andere leden kunnen daadwerkelijk allerlei soorten achtergronden hebben. Ondanks dat Elitedating alleen voor hooggeleiden is, zijn er singles met allerlei extra categorieën. Hierbij kan je denken aan religieuze, ofwel Christelijke, singles of misschien wel 50 plussers. Daarnaast is de datingsite ook voor homoseksuele mannen of vrouwen die een op zoek zijn naar een relatie. Verder kunnen alleenstaande ouders hier ook goed op zoek naar een nieuwe relatie die bij ze past.

Ondanks het grote aanbod, is Elitedating een datingsite gericht op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Daarom krijg je een gericht aantal matches per dag, die je vervolgens zelf beter kan leren kennen. Voor extra functies bovenop de eerder genoemde gratis functies, is het verstandig een betaald lidmaatschap aan te schaffen. Hierbij krijg je extra opties als:

 • Persoonlijke partnervoorstellen
 • Uitgebreid wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel
 • Alle foto’s bekijken
 • Profielbezoekers inzien
 • Toegang tot de Elitedating-app!
 • Verificatie profiel
 • Onbeperkt chatten

Deze handige functies komen goed van pas wanneer je zeker bent dat je bij Elitedating wilt blijven daten en zijn te gebruiken voor onderstaande prijzen. Hierbij krijg je extra korting wanneer je meerdere maanden tegelijk een contract afsluit:

 • 1 maand: € 89,90
 • 3 maanden: € 49,90 per maand
 • 6 maanden: € 29,90 per maand
 • 12 maanden: € 24,90 per maand

Elitedating Opzeggen

Heb je een partner voor het leven gevonden of ben je klaar met online daten? Het is geen probleem om je account te verwijderen bij Elitedating of om je lidmaatschap op te zeggen. Het opzeggen van je abonnement gaat makkelijk via een aantal snelle stappen.

Het premium lidmaatschap kan worden opgezegd via het webformulier op Elitedating zelf. Hierna kan je nog kiezen om je profiel van de site te halen via “Mijn Elitedating”. Dit doe je door op de normale manier in te loggen op de website en vervolgens door te klikken naar “Instellingen”. Hier aangekomen klik je door naar “Mijn lidmaatschap” waar je naar beneden blijft scrollen totdat je een kopje over je abonnement tegenkomt. Klik op “Profiel wissen” en jouw profiel wordt direct weggehaald van de website.

Inactieve leden zonder premium account worden na 15 weken hoe dan ook gevraagd of zij het account willen behouden, anders wordt deze automatisch stopgezet.

Reviews Elitedating

Voor ervaringen van andere hoger opgeleide singles die daten bij Elitedating lees je onderstaande recensies:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *