eMatching

e Matching .nl

Dating voor hoger opgeleiden bij e-Matching! Hier kunnen singles met een academische achtergrond ongestuurd daten en op zoek naar een vaste, duurzame relatie. Bij eMatching gaat het echt om het vinden van een gelijkgestemde serieuze single en is er geen plek voor een eenmalige date zonder intentie.

Gratis Lidmaatschap e-Matching

Bij eMatching kan je gelijk aan de slag met online daten zonder hiervoor kosten te maken. Er wordt zelfs een extra gratis maand weggegeven wanneer je actief lid wordt. Met een gratis profiel maak je gebruik van fantastische voordelen zoals handgekeurde profielen en de klantenservice helpdesk.

Daten bij e-Matching is echt helemaal jouw tijdschema en kan geheel wanneer het jou uitkomt. Je kan kiezen voor de datingsite, puur online achter de pc, of voor de handig datingapp. Zo kan je zelfs onderweg leuke matches vinden. In jouw date avontuur hoef je geen zorgen te maken over oude of nepprofielen en mensen die niet op de site thuis horen. Alleen vrijgezellen ouder dan 18 jaar met een academische achtergrond kunnen zich aanmelden!

Functionaliteiten Gratis Dateprofiel

Met een gratis lidmaatschap kom je eigenlijk al een heel eind. Je wordt na aanmelding automatisch gratis lid en je kan direct een profiel aanmaken. Hierbij kan je alles geheel aanvullen en je eigen foto’s toevoegen. Het enige nadeel van een gratis profiel is dat je zelf geen initiatief kan nemen tot contact. Je kan alleen reageren op de berichten van actieve leden. Voor meer info over een premium lidmaatschap, lees je verder!

Daten voor Hoger Opgeleiden

Voor het vinden van een duurzame relatie met een andere hoger opgeleide single, is eMatching echt helemaal de plek. Je kan hier terecht voor een heterorelatie, maar ook als gay of lesbische vrijgezel. De opties zijn haast oneindig dankzij de keuze om bijvoorbeeld breed te zoeken of heel gericht.

Je kan je gratis aanmelden voor de hooggeleide datingsite en gratis in contact komen met andere singles. Je krijgt zo toegang tot vele profielen welke zelf ook allemaal op zoek zijn naar iemand zoals jij! Zo match je op basis van verschillende eigenschappen en kan je voor hulp altijd terecht bij de datingtips of zelfs een datingadviseur.

Bij e-Matching krijg je toegang tot ontzettend veel activiteiten en functies waardoor het bijna niet anders kan dan dat je hier afscheid neemt ná het vinden van een passende relatie. Je kan meedoen aan de single-evenementen zoals borrels en reizen maar ook meer culturele activiteiten. Daarnaast worden er regelmatig speeddates georganiseerd om jou op weg te helpen naar het vinden van de ware liefde.

eMatching Premium Account

Het premium lidmaatschap van e-Matching geeft je de ruimte om van alle functionaliteiten van de datingsite gebruik te maken. Let er wel op dat je betaalde abonnement doorlopend is en per maand wordt verlengd, dit kan je zelf uitzetten in jouw instellingen. Ook kan je uiteraard altijd jouw lidmaatschap stopzetten of omzetten naar een gratis account. De prijzen staan hieronder weergegeven en lopen op in korting naarmate je een langere periode actief lid wordt:

  • 1 maand: € 19,95
  • 3 maanden: € 16,67 per maand
  • 6 maanden: € 13,33 per maand
  • 9 maanden: € 11,11 per maand

Vertrouwde date-omgeving

Alle betalingen en informatie overdrachten verlopen op de site geheel veilig. De datingsite beschikt over een SSL-certificaat waardoor je veilig kan betalen en al je gegevens afgeschermd blijven voor derden. Zoals eerder gezegd kan je ook zorgeloos andere profielen matchen dankzij de e-Matching keuring door experts.

Deze experts staan tevens vrijwel altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en datingadvies te verlenen. Dit kan via de telefoon, of de mail. Het is namelijk niet voor niets dat eMatching over de Thuiswinkel Waarborg beschikt, klantvriendelijkheid en klantrelaties staan voorop!

Ervaringen eMatching

Voor de recensies van andere hoger opgeleide singles die een relatie hebben gevonden op e-Matching, bekijk je onderstaand reviews:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *