Netflix and Chill: wat is het, waar komt het vandaan?

Netflix and Chill, of Netflix en Chill, is misschien een term die je vaak tegenkomt. Maar wat betekent het eigenlijk, en waarom komt het vandaan? Als je de term heel letterlijk neemt, dan betekent het natuurlijk het kijken van Netflix, een streamingdienst voor films en series. Maar er is een tweede betekenis achter Netflix and… Lees verder Netflix and Chill: wat is het, waar komt het vandaan?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Parship of Lexa? Welke datingsite moet ik kiezen?

Als je wilt starten met online daten, dan kom je ontzettend veel datingsites tegen waar je je kan aanmelden. Twee erg populaire datingsites zijn Parship en Lexa. De mogelijkheden op beide sites zijn ongeveer hetzelfde, dus kan het lastig zijn om te kiezen tussen Parship en Lexa. Er zijn wel verschillen te bekennen tussen de… Lees verder Parship of Lexa? Welke datingsite moet ik kiezen?

Lexa 3 dagen gratis: Full Member!

Op het eerste gezicht ben je misschien skeptisch dat je Lexa zomaar enkele dagen zo’n prmeium membership helemaal gratis weggeeft, maar dat is helemaal niet nodig! Lexa heeft een specifiek doel achter hun 3 dagen gratis full membership actie omdat zij samenwerken met andere dating partners. Met de aanbieding kan je dus tijdens deze drie… Lees verder Lexa 3 dagen gratis: Full Member!