Relatieplanet

Relatie Planet .nl

Datingsite Relatieplanet past erg goed in het rijtje bij Lexa en Parship. Met een fantastisch datingnetwerk, uitgebreid over heel Nederland, heeft ook Relatieplanet een enorm aantal singles de liefde van hun leven gebracht. Hier ontdek je helemaal zelf, en soms met een beetje hulp, de leukste singles die bij je passen en spreek je direct met ze af! Begin direct met het ontmoeten van vrijgezellen en schrijf je direct gratis in!

Gratis Lidmaatschap Relatieplanet

Bij Relatieplanet zijn de cijfers immens. Met miljoenen inschrijvingen is het een zeer snel groeiende datingsite die inmiddels duizenden singles ondersteunt in het vinden van een perfecte match. Er zijn op elk moment van de dag duizenden mensen online en in het verleden nog meer relaties ontstaan. En hoe voeg jij je daaraan toe?

Dat gaat heel makkelijk en geheel kosteloos! Op Relatieplanet kan je je helemaal gratis inschrijven en genieten van een hele hoop gemakken. Het gratis lidmaatschap is voor mensen die zoekende zijn welke datingsite bij hen past en waar zij het meeste een klik mee hebben. Zo krijg je toegang tot een veilige en betrouwbare omgeving welke gekeurd is met verschillende keurmerken.

Andere gratis functies zijn bijvoorbeeld:

 • Snel en gemakkelijk uitgebreid zoeken
 • Toegang tot de Relatieplanet app
 • Profiel opzetten
 • Eerste contact opzoeken met andere singles
 • Goed bereikbare klantenservice
 • Geen adverties
 • Onbeperkt profielen bekijken

Voor een uitbreiding van de functionaliteit, of wanneer je zeker bent dat je bij Relatieplanet blijft, heb je de keuze jouw account op te waarderen naar een premium acccount. De premium functies geven je net wat meer vrijheid en ondersteuning in het vinden van de juiste match. Bekijk daarover meer hieronder!

Dating voor iedereen!

Relatieplanet is voor alle mensen binnen Nederland, zonder uitzondering. Wel wordt er gecontroleerd op nepprofielen maar dat is eigenlijk alleen maar een voordeel voor jou. Verder wordt er geen selectie gemaakt op basis van uiterlijk of opleidingsniveau. Daarbij wordt er tevens niet gelet op geaardheid en is er eigenlijk maar één eis waar je aan moet voldoen: 18 jaar en ouder zijn. Anders dan dat kan je gaan en staan waar je wilt en mensen vinden van allerlei soorten en maten. Bij Relatieplanet bepaal jij helemaal zelf met wie je date en wie je ontmoet!

Betaald Lidmaatschap Relatieplanet

Relatieplanet heeft een heel erg simpele gids voor online daten die bestaat uit een paar simpele stappen. Allereerst maak je een profiel aan, wat al volledig kosteloos kan! Hierna kan je al direct op zoek naar andere singles welke je kan matchen op basis van leuke voorkeuren. Nu krijg je de optie om contact te leggen met jouw match en kan je elkaar direct beter leren kennen. Om nog meer berichten uit te wisselen en andere functies te krijgen, kiest men echter vaak voor het betaalde abonnement. Voor meer details lees je hieronder de opties!

Om premium lid van Relatieplanet te worden betaal je een maandelijkse prijs waarbij korting oploopt naarmate je meerdere maanden betaald. De prijzen hiervan zijn als volgt:

 • 1 maand: € 24,95 per maand
 • 3 maanden: € 14,95 per maand
 • 6 maanden: € 9,95 per maand

Maar wat krijg je hierbij precies extra bovenop het gratis lidmaatschap? Die functies zijn hieronder beschreven:

 • Onbeperkt toegang tot profielen van alle leden
 • Geen limiet op foto’s op je profiel
 • Geen last van reclame
 • Deelname single events
 • Onbeperkt uitwisselen van chatberichten
 • Inzien welke leden jouw profiel hebben bezocht

Veilig en privé daten

Elk jaar wordt er per sector weer getest op privacy en veiligheid van de leden. In deze tijd is dit namelijk een moeilijk te vinden fenoneem. Bij Relatieplanet wordt hier echter constant aandacht aan besteed en daarom is het ook niet zo raar dat zij keer op keer de hoogste privacyscore van Nederland behalen!

De online datingsite staat voor veilig daten waarbij je van tevoren weet waar je aan toe bent. Zo blijft de relatie tussen datingsite en klant erg betrouwbaar. Je hoeft je dus verder geen zorgen te maken dat jouw informatie wordt doorgespeeld aan derden of dat hier niet integer mee om gegaan wordt. Het enige waar jij nog op moet letten is het zorgeloos ontmoeten van nieuwe vrijgezellen!

Ervaringen Relatieplanet

Bekijk hieronder de reviews van voorgangers die Relatieplanet geprobeerd hebben:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *