Parship

Parship.nl dating

Parship heeft één van de hoogste slagingspercentages van de datingmarkt in Nederland. Meer dan 1 op de 3 singles vindt hier een relatie via de unieke matchingsprincipes van de gratis datingsite! Mede door de fantastsiche man/vrouw verhouding heb je één van de beste kansen op slagen. Ben je tussen de 30 en 55 jaar of ouder? Dan heb je al iets gemeen met maar liefst driekwart van de leden!

Gratis Lidmaatschap bij Parship

Na een aanmelding bij Parship kan je helemaal op je eigen tempo meer te weten over de online datingsite. Zo kan je de functies bekijken en inzien wat allemaal mogelijk is. Verder kan je partner voorstellen bekijken maar ook contact opnemen met singles die je ziet zitten! Een voordeel van online daten blijft simpelweg dat je online geheel anoniem bent en kan gaan en staan waar je wilt. Dit kan allemaal al met een gratis account maar voor de volledige service heb je mogelijkheid extra functies te ontvangen.

Bij Parship wordt gefocust op alle aspecten van een relatie. Zo wordt op een goed geïnformeerde basis een match voor jou bepaald. Met het matchingsprincipe worden mensen samen gebracht die bij op alle criteria goed bij elkaar passen. Zo is de kans vele malen groter dat zij samen gelukkig bij elkaar zullen blijven! Maar hoe ziet een aanmeldig bij Parship er nou precies uit?

Persoonlijkheidstest

Wanneer je een gratis inschrijving doet bij Parship, maak je een profiel aan met al je info. Als jouw gegevens zijn ingevuld, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de persoonlijkheidstest van Parship. Nu krijg je een gepersonaliseerd rapport waar je echt mee verder kan! Hieruit krijg je namelijk inzichten uit jezelf maar ook tot je karakter en houding ten opzichte van relaties. Dat brengt je nou echt verder in de zoektocht naar de perfecte match.

Premium Parship Account

Tegenover het gratis lidmaatschap, staat de premium versie, welke meer functies biedt binnen jouw account. Met het gratis account krijg je enkele simpele functies zoals:

 • Profielen bekijken
 • Berichten uitwisselen met singles
 • Glimlachen versturen!
 • Persoonlijkheidstest
 • Profiel updaten met foto’s

Deze mogelijkheden bieden je de kans om de datingsite volledig te bekijken en te ervaren. Veel leden kiezen echter vaak toch voor een upgrade om zo meer functies te krijgen. Onderstaand krijg je meer info over de betaalde functies via Parship en de kosten hiervan:

 • Onbeperkt chatberichten
 • Gehele selectie foto’s bekijken op een profiel
 • Lokale zoekfunctie gebruiken
 • Bekijken wie jouw profiel bezoeken
 • Uitgebreid persoonlijkheidsrapport
 • Profiel check door Parship experts

De betaalde opties bieden je net een extra zetje in de rug om zonder problemen aan de slag te gaan op Parship. Zo kom je in contact met een hoop meer vrijgezellen en is het makkelijker de persoon te leren kennen. Ook zie je meteen wie interesse heeft in jou! De maandelijkse kosten verminderen naarmate je meerdere maanden afsluit:

 • 6 maanden: € 44,90 per maand
 • 12 maanden: € 39,90 per maand
 • 24 maanden: € 24,90 per maand

Veilig Online Daten

Parship handelt vanuit veiligheid en anonimiteit. Privacy van de leden en klanten staat voorop. De datingsite heeft daarom een SSL-certificaat en is lid van Thuiswinkel.org. Dit houdt in dat je je in een geheel veilige omgeving bevindt. Het online daten zelf wordt bewaakt doordat het team achter Parship alle profielen handmatig controleert. Wees dus niet bang dat je met een nepaccount in gesprek bent!

Opzeggen Parship Account

Opzeggen van je account gaat in veel gevallen via een opzegbrief. Hierin zet je je gegevens en verwerkt Parship de aanvraag om je account op te zeggen. Waar vaker voor wordt gekozen is het opzeggen via hun eigen website. Hierbij doorloop je onderstaande stappen.

Log in op je eigen Parship profiel en navigaar naar ‘Instellingen’. Bij de ‘Gegevens & Instellingen’ in Mijn Parship staat ook het kopje ‘Mijn lidmaatschap’. Wanneer je doorklikt naar deze pagina, scroll je verder naar ‘Profielstatus’. Hier krijg je duidelijk de optie om jouw profiel te verwijderen. Wanneer je hier klikt zal je worden doorgestuurd naar de uitschrijfpagina en wordt jouw profiel en je gegevens van Parship weggehaald.

Parship Ervaringen

Reviews van Parship leden die je voorgingen zijn hieronder te vinden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *