Lexa

Lexa .nl

Online dating bij Lexa kan al helemaal gratis en zo vind je een date op één van de meest geliefde datingsites van heel Nederland! Lexa is voor iedereen en biedt elk soort persoon de kans om een geschikte partner online te vinden.

Lexa ondersteunt singles in het vinden van een echte relatie met serieuze partners. De leden zijn op zoek naar een echte match die bij hen past. Verder date je met echte mensen die uitgebreide profielen hebben zodat je vooraf al kan uitvinden welke persoon bij jou past! Zo kan je zelf contact opnemen met een profiel dat jou aanspreekt.

Gratis Lexa Lidmaatschap

Het gratis lidmaatschap van Lexa biedt je de mogelijkheid een profiel aan te maken met hierop je eigen info en foto’s. Met het bekijken van andere profielen haal je in no-time de oprechte leden eruit om hier serieus mee contact te hebben.

Een andere fijne extra van Lexa is de mogelijkheid om naar singles events te gaan bij jou in de buurt! Hier ontmoet je singles met dezelfde ideeën over daten en het vinden van een serieuze relatie.

Andere singles ontmoeten

Het ontmoeten van andere singles op Lexa is heel makkelijk en kan zelf eenvoudig gemaakt worden door middel van drie stappen. Deze staan hieronder beschreven en bieden jou binnen de kortste keren een geweldige date! Op deze manier kan je ook singles in jouw regio ontmoeten en uiteindelijk de hiervoorgenoemde single evenementen en borrels bijwonen.

1. Vertel wie je bent op jouw profiel

Jouw profiel is het visitekaartje van jezelf op Lexa.nl. Dit is eigenlijk de enige manier voor andere vrijgezellen om meer over jou te weten te komen. Denk dus goed na over wat je allemaal online zet! Het is belangrijk niet te veel maar ook zeker niet te weinig over jezelf te vertellen.

Je kan je hobby’s en leuke details beschrijven en hoe je bent als persoon. Een leuk grapje er tussen wordt ook vaak gewaardeerd. Hoe meer zoekcriteria je aanvult op je profiel, hoe vaker je gevonden wordt. En dus ook hoe meer matches je krijgt!

Voor je foto’s probeer je te zorgen dat je oprecht en spontaan over komt. Zo kan iemand een goede indruk van je persoonlijkheid krijgen.

2. Vind de perfecte match

De juiste persoon vinden is de tweede sleutel om een fijne date te krijgen. Bekijk iemands profiel om zo een passende indruk te krijgen van die persoon en verzoek een match. Verder biedt Lexa ook een gepersonaliseerd aanbod van geschikte profielen aan zodat je hier nog meer matches van kan vinden.

3. Neem initiatief met het beginnen van een gesprek!

Heb je in theorie het perfecte profiel voor je? Een leuke foto, persoonlijke beschrijven en leuke eigenschappen? Dan is er maar één manier om meer over deze persoon te weten te komen! Stuur direct je eerste berichtje om zo een band op te bouwen. De Lexa chat heeft veel functies welke je allemaal kan gebruiken bij het starten van een gesprek. Naast een leuke vraag over iemands hobby’s kan je ook bijvoorbeeld een nummer delen of gifje sturen.

Verder kan je natuurlijk inspiratie op doen van iemand anders z’n profiel om zo jouw eigen profiel zo aantrekkelijk mogelijk te maken en zelf vele berichtjes ontvangen.

Lexa Premium Leden

Het betaalde lidmaatschap van Lexa is geheel optioneel maar biedt je net even wat fijne extra functionaliteiten. Deze handige functies staan hieronder opgesomd en zo kan je beter gebruik maken van de hele rits aan opties van Lexa:

  • Onbeperkt gesprekken houden
  • Ontvangen bezoeken en flirts inzien
  • Zoekopdrachten zonder limiet
  • Alle foto’s op een profiel bekijken
  • Zoveel profiel bekijken als je wilt

Lexa Abonnement

De betaalde lidmaatschappen kun je verkrijgen in verschillende mogelijkheden die oplopen in kosten: Lexa Basic, Discover, Unlimited en Unlimited + Control. Het basispakket begint met onderstaande prijzen welke oplopen in korting. Bovenop zo’n membership kan je zelf extra functies toevoegen.

  • 1 maand: € 24,99 per maand
  • 3 maanden: € 16,67 per maand
  • 6 maanden: € 9,99 per maand

Privacy op Lexa.nl

Vertrouwen en veiligheid staat voorop bij de datingsite. Als één van de grootste in Nederland is dit natuurlijk ook erg belangrijk. Privacy van de leden is erg belangrijk vanuit het oogpunt van Lexa en worden alleen gekeurd door moderators. Al jouw persoonlijke gegevens worden beschermd. Het SSL-certificaat van de datingsite ondersteunt dit principe.

Daarnaast heeft Lexa ook nog de mogelijkheid voor het anoniem bekijken van andere profielen. Deze manier van privacy biedt je als lid om jouw profiel alleen te onthullen voor profielen waar je interesse hebt. Zo kan je onbeperkt profielen bekijken zonder dat anderen dit weten.

Lexa Opzeggen

Pas goed op wanneer je een account aanmaakt want de lidmaatschappen worden automatisch verlengd! Dit is eenvoudig uit te zetten bij je account instellingen. Om je lidmaatschap hier dus op te zeggen verloop je een paar stappen waarbij je je account niet meer verlengt. Doe dit tijdig!

Allereerst ga je naar ‘Mijn account’ en klik je hier op ‘Mijn membership beheren’. Hier heb je meer informatie over je eigen membership met de daarbij behorende vervaldatum. Hier heb je ook de keuze om automatische verlenging stop te zetten.

Hier moet je nog je wachtwoord ingeven en enkele gegevens doorgeven. Dan wordt de automatische verlenging uitgezet. Hier ontvang je ook een bevestiging van via de mail.

Lexa Ervaringen

Voor recensies van andere Lexa gebruikers lees je hieronder de reviews:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *