Ourtime

ourtime.nl datingsite

Ourtime biedt 50 plussers de mogelijkheid andere singles te ontmoeten en samen te genieten van het leven. Alle singles boven de 50 kunnen zich geheel gratis aanmelden bij Ourtime en contact opnemen met andere 50 plus vrijgezellen! Er zit altijd wel iemand tussen met dezelfde interesses of hobby’s, of toevallig iemand die in de buurt woont. Verder kan je meedoen aan activiteiten speciaal georganiseerd voor de leden van Ourtime.

Gratis Lidmaatschap Ourtime

Wanneer je op zoek bent naar de juiste persoon om je leven mee te delen, doe je dit het liefst wel ergens waar je zelf de controle hebt over met wie je in contact komt. Zo kan je geheel zelf contact maken of afbreken en de profielen van anderen bekijken waardoor je een beter idee krijgt van de interesses of eigenschappen van diegene.

Daarnaast kan je je kosteloos inschrijven en de datingsite uitproberen. Het is vaak een rustgevend gevoel voor leden dat Ourtime deel uitmaakt van Lexa, welke al een erg groot datingnetwerk heeft. Zo heb je dus ook een erg brede zichtbaarheid van je profiel en kan je nog meer singles tegenkomen. Als je toch nog hulp nodig hebt, heeft de klantenservice van Ourtime genoeg datingtips en adviezen om je verder op de goede weg te helpen. Zo leer je hoe je andere vrijgezellen vindt online die jouw passies delen en hoe je een duurzame relatie opzet.

Met het gratis lidmaatschap krijg je een stel fijne basisfuncties waardoor je in ieder geval de datingsite kan uitproberen. Zo kan je zonder problemen profielen bekijken, flirts versturen en leden toevoegen aan je favorieten.

Uitstapjes en Ourtime Activiteiten

Wil je er ook weer eens tussen uit? Wanneer je lid bent bij Ourtime, krijg je ook de mogelijkheid om jezelf in te schrijven voor de evenementen voor senioren. Hier ontmoet je andere mensen die bij jou kunnen passen zonder dat hier veel druk op staat. De activiteiten die georganiseerd worden lopen uit van cultuur tot koken en van muziek tot natuur. Zo leer jij jezelf beter kennen, maar ook de mensen om je heen! Ouderen dating was nog nooit zo gevarieerd!

Ourtime Premium Leden

Aanmelden en daten met senioren kan geheel gratis bij Ourtime. Voor de leden die echter hun plek hebben gevonden en er wat meer op uit willen, is er ook een premium abonnement. Deze memberships verschillen in functionaliteiten en kosten. Voordelen van een betaald account zijn bijvoorbeeld:

  • Ontvangen chatberichten lezen en reageren
  • Onbeperkt profielen zoeken
  • Alle foto’s van leden bekijken
  • Zonder limiet profielen bekijken

Verder krijg je verschillende extra’s bij je membership welke je ervaring net wat makkelijker kunnen maken. Ourtime biedt namelijk de Control, Premium, Boost en Incognito opties aan waardoor je meer inzicht krijgt in je date avonturen. Deze functies geven bijvoorbeeld leesbevestigingen, bovenaan plaatsen van je profiel in de zoekresultaten of zonder melding andere profielen bekijken.

De reguliere memberships staan hieronder weergegeven en lopen op in korting wanneer je meerdere maanden afneemt:

  • 1 maand: € 29,99 per maand
  • 3 maanden: € 21,99 per maand
  • 6 maanden: € 14,99 per maand

Veiligheid en Privacy

Op Ourtime hoef je je geen zorgen te maken over nepprofielen of dat personen niet betrouwbaar zijn. De profielen worden allemaal handmatig gecontroleerd waardoor er alleen echte persoon op de datingsite staan. Als je het toch niet vertrouwt, kan je altijd een moderator waarschuwen!

Verder moet je zelf altijd waakzaam zijn door geen persoonlijke gegevens te delen met mensen die je slecht kent. Ourtime doet zelf enorm hun best om jouw privacy te bewaren, dus zorg ervoor dat je jouw informatie niet aan iedereen doorstuurt. Des te meer reden om jouw matches beter te leren kennen!

Ervaringen Ourtime

Voor de reviews van andere gebruikers van de senioren datingsite bekijk je onderstaande recensies:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *